Kezdőlap

From OSHWiki
Jump to: navigation, searchÜdvözöljük az OSHwiki lapjain!
Az OSHwikit az EU-OSHA azért hozta létre, hogy elősegítse a munkahelyi egészségmegőrzéssel és biztonsággal kapcsolatos ismeretek, tudás, legjobb gyakorlatok megosztását, és támogassa az állami, ágazati és munkavállalói szervezeteket a munkahelyi egészségmegőrzés és biztonság fenntartásában.

Az OSHwiki egy könnyen frissíthető, szerkeszthető és lefordítható hiteles információforrás, mely elérhető a munkavédelmi közösség, és mindenki más számára.

Az OSHwiki

Az OSHwiki honlap azon a wiki (ld. Wikipedia) koncepción alapul, hogy a felhasználók együttműködésére és tudásmegosztására építve egy online enciklopédia hozható létre. Az OSHwiki közösség már eddig is hatalmas mennyiségben alkotott cikkeket a munkahelyi egészség és biztonság szerteágazó területéről.

Keyboard.png

Miért csatlakozzam?

  • Szakmai fejlődés – Az eredeti cikkek vitáival, továbbfejlesztésével a tudásfejlesztés részese lehet.
  • Személyes előnyök – A munkavédelmi közösségben elismertségre tehet szert a létrehozott tartalmak alapján, ezekkel megmutathatja szakmai felkészültségét egy speciális munkavédelmi területen.
  • Kapcsolatépítés – Speciális területeken új tartalmak létrehozásában és megvitatásában vehet részt, így kapcsolatba kerülhet más szerzőkkel.
  • Szinergia – Az OSHwiki lapjain kifejtett tevékenységet összekötheti a munkája, munkahelye más tevékenységeivel. Esetleg az OSHwiki lapjain újra felhasználhatja más célra készült alkotásait.
  • Az egész világra kiterjedő elérés – Az OSHwiki több nyelven elérhető a világ teljes munkavédelmi közössége számára.
Hogyan csatlakozhatok?
Annak érdekében, hogy az OSHwiki csak naprakész, és a megbízhatóság és valóság elvének megfelelő cikkeket tartalmazzon, csak "Feljogosított Szerzők" hozhatnak létre és szerkeszthetnek cikkeket. Ha Ön egy elismert szakmai vagy tudományos munkavédelmi szervezet tagja, és csatlakozni szeretne, töltse ki ezt a jelentkezési lapot, File:Author registration.pdf (mentés másként link a merevlemezre letöltéshez) és küldje be a info@oshwiki.eu címre.